pixel

Kunskapsbank

Här finner ni frågor & svar, tips och annat innehåll kopplat till digital marknadsföring.

LinkedIn

Därför bör B2B-företag synas på LinkedIn

LinkedIn fortsätter att växa som plattform och under 2022 kunde man hitta så många som 59 miljoner företag på LinkedIn. 96% av alla B2B-marknadsförare använde under perioden 2021-2022 LinkedIn i sitt marknadsföringsarbete, gjorde du?

Läs mer

Annonsering på LinkedIn - Så fungerar LinkedIn annonsering

LinkedIn annonsering kan vara ett effektivt sätt för företag att nå ut till sin målgrupp. Till skillnad från andra sociala medier är LinkedIn mer inriktat på business och det finns en rad olika typer av annonsering.

Läs mer

Så gör man en rekryteringsannons på LinkedIn

Att skapa en jobbannons på LinkedIn (även kallad platsannons) är ett bra sätt att hitta kvalificerade kandidater för ditt företag. Här går vi igenom stegen som krävs för att skapa en rekryteringsannons på LinkedIn.

Läs mer

Varför ska företag använda LinkedIn?

LinkedIn är ett bra verktyg för företag som vill bygga och utveckla sitt varumärke, hitta nya affärsmöjligheter eller rekrytera personal.

Läs mer

Hur ofta ska man ladda upp inlägg på LinkedIn?

Att ha en aktiv närvaro på LinkedIn kan vara en effektiv strategi för att bygga och positionera företaget som en ledande aktör i branschen. Men hur ofta ska man egentligen publicera inlägg på företagets LinkedIn-sida? 

Läs mer

LinkedIn för företag - 5 tips

Linkedin är idag en av världens största digitala plattformar. Med över 660 miljoner professionella användare erbjuds unika möjligheter att nå ut till nya samarbetspartners och kunder. Här bjuder vi på 5 marknadsföringstips för företag på LinkedIn.

Läs mer

Webb

Ny hemsida? Vi hjälper dig!

Att ha en snygg och välfungerande hemsida har blivit allt viktigare då den är företagets ansikte utåt. Vi ser helheten och hjälper ditt företag från tankar och idéer till utformning och publicering av en ny webbplats.

Läs mer

Så optimerar du din hemsida

Hemsidan kan ofta vara det första intrycket som kunden får av ditt företag, därför är det viktigt att regelbundet optimera hemsidan så att den alltid är i sitt bästa skick.

Läs mer

Vad kostar en hemsida?

Hemsidor kan ha olika syften, vilket gör att priserna för hemsidor skiljer sig åt. Vad kostar olika typer av hemsidor egentligen?

Läs mer

Google Ads

Vad är Google Ads?

Annonsering på Google är väldigt populärt och givande för företag, men hur fungerar det?

Läs mer

Vad kostar Google Ads?

Vad kostar det att egentligen att annonsera på Google?

Läs mer

Hur stor budget ska man ha?

Det finns olika faktorer som påverkar hur stor budget man bör ha på Google Ads.

Läs mer

Övrigt

Vad är SMM?

SMM står för Social Media Marketing, men vad innebär det?

Läs mer

Hur ökar man sin följarskara?

Vad bör man tänka på om man vill utöka sin följarskara?

Läs mer

Vad kan man lägga upp för innehåll på sociala medier?

Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska ladda upp, hur ska man tänka?

Läs mer

Vad kostar en företagsfilm?

Det finns olika typer av företagsfilmer, allt från instruktionsfilmer till reklamfilmer. Men vad kostar en företagsfilm egentligen?

Läs mer

Marknadsföringsbyrå eller inhouse?
I många fall kan en marknadsföringsbyrå hjälpa till att minska din marknadsföringsbudget och bli en värdefull investering för ditt företags tillväxt.

Läs mer