pixel

Företagsfilm – Få ert företag att synas

Fånga uppmärksamheten och öka företagets synlighet med en professionell företagsfilm! Moln1 har flera års erfarenhet av filmproduktion riktad mot företag och erbjuder den helhetslösning ni behöver. Vi hjälper er med att ta fram manus, filmning, redigering och producering av er företagsfilm.

Företagsfilm med Drönare

Varför är det viktigt med en företagsfilm?

En välproducerad företagsfilm kan på ett enkelt och gripande sätt förmedla vad ert företag står för. Genom att använda visuella element, musik och berättelse skapas en känslomässig koppling till tittarna, vilket i sin tur stärker ditt varumärke.

En företagsfilm kan dessutom ha många andra syften och användningsområden. Film kan exempelvis användas för att presentera en produkt, visa handhavandet av en produkt eller för att locka kandidater till en ledig tjänst.

Oavsett syfte är film ett unikt och utmärkt sätt att nå ut till er målgrupp. Med vår expertis och filmutrustning skräddarsyr vi en lösning som passar just ert företag!

Företagsfilmer vi tagit fram

Bliq • Kontorsfilm

Bolagspartner • Animation

ErgoSafe • Företagsfilm

LBC-Ängstorp • Företagsfilm

Lagafors • Instruktionsfilm

ClickitUp • Reklamfilm

Företagsfilm i 3 enkla steg

1. Planering

Vi går tillsammans med er igenom behov, syfte, format och övriga önskemål. Utifrån dessa tar vi fram manus och bokar in en dag för filmning.

2. Filmning på företaget

Vi kommer ut till ert företag och filmar. Vi använder olika typer av kamerautrustning, som exempelvis systemkamera, actionkamera och drönare, beroende på ändamål.

3. Redigering & utkast av företagsfilm

Vi går igenom råmaterialet och redigerar filmen. Därefter görs ett första utkast. När allting är justerat och båda parterna är nöjda lämnas filmen över.

Företagsfilmer i sociala medier

Filmer kan ha olika användningsområden. Ett bra sätt att öka företagets synlighet är genom att publicera filmerna på sociala medier. På så sätt knyter företaget ett starkare band med målgruppen genom att visa upp något som de är intresserade av och skapa ett engagemang.

Filmer är även bra för att nå ut till ny publik då ökat engagemang bland följare leder till att det uppmärksammas mer på de olika plattformarna. Man kan även använda filmen i annonsering på till exempel LinkedIn eller Youtube, vilket ökar både engagemanget och varumärkeskännedomen.

Vi på Moln1 har certifieringar inom bland annat Google och LinkedIn och kan därmed erbjuda den expertis ert företag behöver för att nå ut med ert budskap.

Linkedin marknadsföring exempel

En starkare digital närvaro

”Moln1 är väldigt lösningsorienterade och har i detta samarbete lyft Lagafors närvaro på sociala medier, producerat kortare filmer och lagt upp en struktur i arbetet.

Magnus Elmblad, VD

Lagafors

Varför Moln1?

Vi på Moln1 sätter alltid kunden i centrum och skräddarsyr en lösning utifrån företagets behov, oavsett storlek.

  • Helhetslösningar – Vi ser saker och ting ur ett brett perspektiv och kan därmed erbjuda långsiktiga helhetslösningar.
  • Flexibilitet – Vi är lösningsorienterade och kan erbjuda ditt företag tjänster inom flera olika marknadsföringsområden.
  • Certifieringar – För att företag ska känna sig trygga med oss har vi genomgått utbildningar och tagit olika certifikat inom Google & LinkedIn.