Marknadsföring på LinkedIn

LinkedIn är idag en av världens största plattformar med över 800 miljoner professionella användare varav 4 miljoner i Sverige. LinkedIn skiljer sig mot andra plattformar då användaren är där i ett professionellt syfte. Personer som använder LinkedIn gör det för att nätverka, bygga kunskap och stärka sin karriär.

Tradecenter Halmstad

Marknadsföring på LinkedIn

LinkedIn är idag en av världens största plattformar med över 800 miljoner professionella användare varav 4 miljoner i Sverige. LinkedIn skiljer sig mot andra plattformar då användaren är där i ett professionellt syfte. Personer som använder LinkedIn gör det för att nätverka, bygga kunskap och stärka sin karriär.

Behovsanalys & förstudie

Vi går tillsammans med kunden igenom behov och önskemål och utifrån detta görs en kravspecifikation.

Planering & utkast

Vi sätter upp en strategi för er LinkedIn Business-profil. Därefter görs utkast på inlägg utifrån företagets grafiska profil.

Inlägg & kampanjer

Business-profilen optimeras, organiska inlägg laddas upp och eventuella kampanjer påbörjas.

Bygga varumärke på LinkedIn

Lagafors

Moln1 fick i uppgift att marknadsföra företaget Lagafors på LinkedIn. När vi påbörjade projektet fanns det en LinkedIn Business-profil med några få inlägg. Vår uppgift på Moln1 blev att optimera Lagafors LinkedIn-profil och se till att allt materialet som publicerades höll en hög standard.

Moln1 hjälper Lagafors att kommunicera sitt varumärke och hoppas att få fortsätta göra det en lång tid framöver. Majoriteten av arbetet har inneburit att ta fram foton, film och grafiskt material till det organiska flödet samtidigt som man blandat detta med betald annonsering i ett leads-genererande syfte.

 

Moln1 har hjälpt Lagafors på LinkedIn med bland annat:

  Content & copywriting

  Publicering

  Strategier

  Annonsering

 

En starkare digital närvaro på LinkedIn

”Moln1 är väldigt lösningsorienterade och har i detta samarbete lyft Lagafors närvaro på sociala medier, producerat kortare filmer och lagt upp en struktur i arbetet.

Magnus Elmblad, VD

Lagafors

Annonsering på LinkedIn

Många är anledningarna till varför företag bör synas på LinkedIn och som experter på LinkedIn anser vi det vara extra viktigt för B2B. Allt fler kunder och medarbetare ställer högre krav på B2B-företag att synas och kommunicera sina värden. Företag som inte gör det riskerar att uppfattas som gammalmodiga.

Att arbeta organiskt med sin LinkedIn kan i många fall vara tillräckligt för att bygga sitt varumärke. Annonsering rekommenderar vi till de kunder som vill ligga i framkant i branschen, söker nya medarbetare eller kunder.

LinkedIn har flera bra verktyg för att rikta annonser. Bland annat kan man ställa in en kampanj så den syns för utvalda branscher, personer med en viss utbildning eller egenskap. Man kan även annonsera mot utvalda företag.

marknadsföring-linkedin-sökruta

Vi har genomgått olika utbildningar och tagit certifikat inom LinkedIn för att ni som kund ska känna er trygga med oss.

Varför Moln1?

Vi på Moln1 sätter alltid kunden i centrum och skräddarsyr en lösning utifrån företagets behov, oavsett storlek.

  • Helhetslösningar – Vi ser saker och ting ur ett brett perspektiv och kan därmed erbjuda långsiktiga helhetslösningar.
  • Flexibilitet – Vi är lösningsorienterade och kan erbjuda ditt företag tjänster inom flera olika marknadsföringsområden.
  • Certifieringar – För att företag ska känna sig trygga med oss har vi genomgått utbildningar och tagit olika certifikat inom Google & LinkedIn.