pixel

Kundcase – Swedlock

Instruktionsfilmer

Reklamfilmer

Annonsering

Swedlock – Digitala låssystem

Swedlock levererar digitala låssystem till främst offentlig verksamhet och organisationer som hanterar många nycklar i sitt dagliga arbete. För att kunna visa hur verksamhetens produkter fungerar var företaget i behov av rörligt bildmaterial.

Vi på Moln1 har hjälpt Swedlock med detta genom att ta fram manus samt filma och redigera videor anpassade för att kunna kommunicera med målgruppen på bästa sätt. Detta har resulterat i ett flertal instruktionsfilmer och även en animation som förklarar hur deras digitala låssystem Swedlock Pro fungerar när det kommer till samhällskritisk infrastruktur.

Swedlock logga

Detta har vi hjälpt Swedlock med

Film

Vi har tagit fram ett flertal instruktionsfilmer som beskriver hur Swedlocks olika låsprodukter fungerar och hur de monteras steg för steg.

Animation

Swedlock var i behov av något grafiskt som skulle illustrera hur deras låssystem fungerar i samhället. Detta löste vi genom att ta fram en animerad film med voiceover som förklarade hur det digitala låssystemet fungerar i praktiken. Animationen hittar ni här!

LinkedIn

Vi har även hjälpt Swedlock med digital annonsering genom LinkedIn. Här hjälpte vi till med helheten, allt från grafiskt innehåll till publicering och analys.

”Vi är glada över att vara med på er utvecklingsresa! Ni är underbart lyhörda och det är roligt att jobba med er! ”Keep up the good work” känns som en sliten klyscha, men passar trots allt bra här!”

Kristina Jägerloo, Swedlock AB

Moln1 hjälper Swedlock

Vill ni öka er synlighet?

Moln1 är en digital marknadsföringsbyrå med huvudfokus på LinkedIn. Vi vet hur omfattande marknadsföring kan vara och erbjuder därför ert företag en skräddarsydd helhetslösning. Med professionell kamerautrustning, kraftfulla redigeringsprogram och breda kunskaper erbjuder vi den expertis ditt företag behöver för att synas digitalt.

Vill ni veta hur just ert företag kan öka er synlighet på LinkedIn? Få en kostnadsfri analys idag!

Fler kundcase

LinkedIn, Foto & Film

Webb, Foto & Film

Webb, Google Ads & Foto