pixel

Kundcase – Eden Wood

Ökad onlineförsälning

Ökat antal användare

Ökat sessionslängd

Eden Wood – Högkvalitativa utemöbler

Eden Wood tillverkar högkvalitativa utemöbler åt både offentliga verksamheter och privata aktörer. Företaget ville dock även satsa mer på försäljning till privatpersoner och var därför i behov av en ny hemsida med webshop.  

Vi på Moln1 har genom vårt pågående samarbete med Eden Wood utökat företagets digitala närvaro. Vi tog fram en ny och fräsch hemsida med webshop så att både företag och privatkunder enklare kunde beställa produkterna. Hemsidan uppdaterar vi kontinuerligt med nya bilder, kampanjer och förbättringar. 

Edenwood hemsida på dator och telefon

Detta har vi hjälpt Eden Wood med

Webb

Vi utformade en ny hemsida med flera 100-talsprodukter som enkelt går att beställa hem. Detta resulterade i ökad försäljning till privatpersoner samt att företaget fick ett digitalt ansikte utåt. Detta har gjort det lättare för alla typer av kunder att kommunicera med Eden Wood.

Foto

Eden Wood har ett brett utbud av utemöbler och tillbehör, vilket skapade ett behov av nytt bildmaterial. Vi har därför även hjälpt företaget med produktfotografering och redigering av bilderna.

Google Ads

För att öka onlineförsäljningen och trafiken till hemsidan ytterligare satte vi även upp annonser genom Google Ads. Detta är något vi arbetar löpande med genom att sätta upp kampanjer, analysera och justera annonser.

”Moln1 har hjälpt oss att komma igång med onlineförsäljning och väl mött våra förväntningar. Personerna är drivna, lösningsorienterade och ställer upp och hjälper oss med diverse saker inom digital marknadsföring.

Thomas Giertz, VD

Eden Wood

Moln1 hjälper Eden Wood

Vill ni öka er synlighet?

Moln1 är en digital marknadsföringsbyrå med huvudfokus på LinkedIn. Vi vet hur omfattande marknadsföring kan vara och erbjuder därför ert företag en skräddarsydd helhetslösning. Med professionell kamerautrustning, kraftfulla redigeringsprogram och breda kunskaper erbjuder vi den expertis ditt företag behöver för att synas digitalt.

Vill ni veta hur just ert företag kan öka er synlighet på LinkedIn? Få en kostnadsfri analys idag!

Fler kundcase

LinkedIn, Foto & Film

Film & Animation

Webb, Foto & Film