pixel

Kundcase – Arise

Inlägg

Visningar

Ökat antal följare

Arise – Ledande inom förnybar energi

Arise är en av Sveriges ledande oberoende aktörer inom förnybar energi. Företaget bygger och förvaltar främst vindkraftparker och är sedan 2010 börsnoterat på Nasdaq OMX Stockholm.

När Arise kom till oss hade de ett tydligt mål: att etablera en konsekvent, integrerad grafisk profil över alla kanaler och att skapa nytt, engagerande innehåll till deras LinkedIn-profil.

Vi på Moln1 har genom vårt pågående samarbete med Arise utökat företagets digitala närvaro. Genom att etablera en stark, konsekvent närvaro på LinkedIn har Arise företagsprofil blivit en mötesplats för kunder, aktieägare och medarbetare. I samband med detta har vi även byggt ut företagets mediebank, samt producerat grafiskt material i form av animationer och illustrationer. 

arise vindkraftverk

Detta har vi hjälpt Arise med

LinkedIn

Vi har tagit fram ett upplägg för Arise digitala marknadsföring på Linkedin. Här arbetar vi aktivt med att ta fram material, skriva texter, publicera och analysera. Arbetet har resulterat i ett ökat engagemang och en ökad följarskara, samt en ökad digital närvaro.

Film & Foto

Vi tar fram olika typer av bilder och rörligt material till Arise. Det har bland annat tagits fram drönarfilmer över företagets vindkraftparker, samt grafiska illustrationer och animationer för att bygga yt företagets bildbank.

”Tack vare samarbetet med Moln1 har vi nu ett proffsigt, kontinuerligt flöde på Linkedin. Intresset för oss här bara ökar och vi har senaste tiden mer än fördubblat antalet följare och visningar.

Moln1 har med andra ord väl motsvarat våra förväntningar och vi är mycket nöjda med samarbetet.

Bibbi Franzén, Informationschef

Arise

moln1 hjälper arise

Vill ni öka er synlighet?

Moln1 är en digital marknadsföringsbyrå med huvudfokus på LinkedIn. Vi vet hur omfattande marknadsföring kan vara och erbjuder därför ert företag en skräddarsydd helhetslösning. Med professionell kamerautrustning, kraftfulla redigeringsprogram och breda kunskaper erbjuder vi den expertis ditt företag behöver för att synas digitalt.

Vill ni veta hur just ert företag kan öka er synlighet på LinkedIn? Få en kostnadsfri analys idag!

Fler kundcase

Webb, Foto & Film

Film & Animation

Webb, Google Ads & Foto