Kundcase – Arise

Så hjälpte vi Arise att öka sin digitala närvaro på LinkedIn

Under det senaste året har vi haft nöjet att samarbeta med Arise, en stor aktör inom vindkraftverksbranschen, för att hjälpa dem att öka sin digitala närvaro på LinkedIn. Idag vill vi dela med oss om samarbetet och resultatet vi nått.

Marknadsföring på linkedin, inlogg för företagssida

Hur såg Arise behov ut?

När Arise kom till oss hade de ett tydligt mål: att etablera en konsekvent, integrerad grafisk profil över alla kanaler och att skapa nytt, engagerande innehåll till deras LinkedIn-profil.

Hur gick vi tillväga?

Vi samarbetade nära med Arise för att utveckla en långsiktig plan som skulle hjälpa dem att nå sina mål. Vi utökade deras bildbank, skapade nytt innehåll och fortsatte att underhålla och utveckla företagets LinkedIn-profil över tid.

Vad har vi sett för resultat?

Tack vare vårt samarbete kunde Arise mer än fördubbla antalet följare på LinkedIn. Men det är inte allt. Genom att etablera en stark, konsekvent närvaro på LinkedIn har Arise företagsprofil blivit en mötesplats för kunder, aktieägare och medarbetare.

Lite siffror från Arise LinkedIn under gångna året

Räckvidd

%

Ökat antal följare

Antal inlägg

Sähär säger Arise om samarbetet:

”Tack vare samarbetet med Moln1 har vi nu ett proffsigt, kontinuerligt flöde på Linkedin. Intresset för oss här bara ökar och vi har senaste tiden mer än fördubblat antalet följare och visningar.

Moln1 har med andra ord väl motsvarat våra förväntningar och vi är mycket nöjda med samarbetet.

Bibbi Franzén, Informationschef

Arise

Sammanfattning av samarbetet

Som följd av ett nära arbete med Arise har vi på Moln1 kunnat hjälpa dem att ta fram en strategi för hur vi ska marknadsföra deras varumärke på LinkedIn. Med hjälp av detta har vi kunnat se fina resultat och Arise har idag en aktiv och representativ företagsprofil på LinkedIn.

Vi ser fram emot att fortsätta arbeta med Arise under 2023 och hoppas nå nya höjder med deras profil på LinkedIn.

Behöver ditt företag hjälp med marknadsföring på LinkedIn?

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med ett flertal certifieringar inom LinkedIn. Tveka därför inte på att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att få ditt företag att växa!