pixel

Din webbyrå i Lund – Moln1

Annonsering med Google Ads

Vi är en ung och innovativ webbyrå i Lund med bred kompetens inom digital marknadsföring. Med utgångspunkt i Lund hjälper vi företag att synas och nå ut till sin målgrupp digitalt. Vilket med tiden blivit allt viktigare med tanke på den ständigt ökande digitaliseringen. Som företag är det viktigt att hela tiden finnas tillgängliga för kunden. Ett problem som kan lösas genom att ha en uppdaterad, funktionell och användarvänlig webbplats anpassad efter målgruppen.

Moln1 hjälper ditt företag att ta fram en ny hemsida eller hjälper er att underhålla den befintliga. Vi har valt att specialisera oss på WordPress när vi bygger hemsidor. Detta då det underlättar för företag att senare göra enklare justeringar i efterhand framöver. För att underlätta både för oss och er som kund arbetar vi utifrån processen nedan.

Behovsanalys & förstudie

Vi går tillsammans med kunden igenom behov och önskemål. Utifrån detta görs en kravspecifikation. 

Planering, sitemap & webbdemo

En demo för hemsidan innehållande de olika undersidorna utformas för att skapa en överblick.  

Webbutveckling & byggnation

Alla sidor byggs upp och fylls på med innehåll och funktioner enligt kravspecifikation. 

Lansering

Hemsidan publiceras och lämnas över för hosting. Vi har ett samarbete med WekuData som erbjuder våra kunder hosting om så önskas.

En webbyrå i Lund med fokus på helhetslösningar

Kundcase – Eden Wood Sweden

Företaget Eden Wood Sweden tillverkar utemöbler till offentliga och privata utemiljöer. Tidigare sålde företaget främst till distributörer och tog endast emot ordrar via telefon och e-post, men nu önskades en ny digital lösning. Moln1 fick som webbyrå äran att ta fram denna lösning – en välutformad hemsida med webshop.

Hemsidan innehåller allt från företagsinformation till 100-tals produkter som enkelt går att beställa hem på ett klick. Det finns även möjlighet för företag och andra aktörer att lämna offertförfrågan på de olika produkterna. Hemsidan är dessutom uppbyggd med WordPress och Woocommerce, vilket gör det enkelt för företaget att på egen hand ladda upp produkter eller göra enklare justeringar. 

Eden Wood Sweden var mycket nöjda med resultatet och gav därför Moln1 uppdraget att även sköta digital annonsering. Genom bland annat Google Ads ökar trafiken och försäljningen på hemsidan. 

%

Ökat antal användare

%

Ökad onlineförsäljning

%

Ökad sessionslängd

Ökad synlighet och försäljning online

”Moln1 har hjälpt oss att komma igång med onlineförsäljning och väl mött våra förväntningar. Personerna är drivna, lösningsorienterade och ställer upp och hjälper oss med diverse saker inom digital marknadsföring.”

Thomas Giertz, VD

Eden Wood Sweden

Varför Moln1?

Vi på Moln1 sätter alltid kunden i centrum och skräddarsyr en lösning utifrån företagets behov, oavsett storlek.

  • Helhetslösningar – Vi ser saker och ting ur ett brett perspektiv och kan därmed erbjuda långsiktiga helhetslösningar.
  • Flexibilitet – Vi är lösningsorienterade och erbjuder ditt företag tjänster inom flera olika marknadsföringsområden.
  • Certifieringar – För att företag ska känna sig trygga med oss har vi genomgått utbildningar och tagit olika certifikat inom Google & LinkedIn.