pixel

Marknadsföring Sociala Medier Laholm

Vi hjälper företag i Laholm med marknadsföring genom att öka deras digitala närvaro på de sociala plattformarna.

Tradecenter Halmstad

Marknadsföring Sociala Medier Laholm

Vi hjälper företag i Laholm med marknadsföring genom att öka deras digitala närvaro på de sociala plattformarna.

Skapa bättre relation med er målgrupp

En stor del av befolkningen använder internet dagligen och digitaliseringen verkar inte avta, vilket gör det viktigt för företag att anpassa sig för att hänga med i denna digitala utvecklingen. Det som framförallt har blivit en stor del av vardagen för många på senare år är sociala medier. De sociala medierna har därför blivit bra plattformar att använda för att nå ut och kommunicera med sin målgrupp.

Vi hjälper företag att planera, skapa och publicera innehåll till de sociala medierna. För att ta fram innehåll använder vi oss bland annat av professionell kamerautrustning, Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro och Adobe Illustrator. Med detta kan vi skapa bra och kreativa bilder, filmer och grafiskt innehåll. Vi arbetar främst med LinkedIn, men även andra plattformar som Facebook och Instagram.

Utöver att publicera för att nå ut och kommunicera med målgruppen kan sociala medier även användas för kampanjer och annonsering. Denna typ av annonsering kan hjälpa till med allt från rekrytering till ökad försäljning och publicitet. Detta har även visat sig vara en av de mest prisvärda samt effektiva sättet att annonsera då plattformarna har en stor målgrupp som dem vet mycket om.

Behovsanalys & förstudie

Vi går tillsammans med kunden igenom behov och önskemål. Utifrån detta görs en kravspecifikation.

Planering & utkast

Vi sätter upp en strategi för er LinkedIn Business-profil. Utkast på inlägg görs utifrån företagets grafiska profil.

Inlägg & kampanjer

Business-profilen optimeras, organiska inlägg laddas upp och eventuella kampanjer påbörjas.

Bygga varumärke på LinkedIn

Lagafors

Moln1 fick i uppgift att marknadsföra företaget Lagafors på LinkedIn. När vi påbörjade projektet fanns det en LinkedIn Business-profil med några få inlägg. Vår uppgift på Moln1 blev att optimera Lagafors LinkedIn-profil och se till att allt materialet som publicerades höll en hög standard.

Moln1 hjälper Lagafors att kommunicera sitt varumärke och hoppas att få fortsätta göra det en lång tid framöver. Majoriteten av arbetet har inneburit att ta fram foton, film och grafiskt material till det organiska flödet. Samtidigt som man blandat detta med betald annonsering i ett leads-genererande syfte.

 

Moln1 har hjälpt Lagafors på LinkedIn med bland annat:

  Content & copywriting

  Publicering

  Strategier

  Annonsering

 

 

En starkare digital närvaro på LinkedIn

”Moln1 är väldigt lösningsorienterade och har i detta samarbete lyft Lagafors närvaro på sociala medier, producerat kortare filmer och lagt upp en struktur i arbetet.

Magnus Elmblad, VD

Lagafors

Annonsering på LinkedIn

Många är anledningarna till varför företag bör synas på LinkedIn. Som experter på LinkedIn anser vi det vara extra viktigt för B2B. Allt fler kunder och medarbetare ställer högre krav på B2B-företag att synas och kommunicera sina värden. Företag som inte gör det riskerar att uppfattas som gammalmodiga.

Att arbeta organiskt med sin LinkedIn kan i många fall vara tillräckligt för att bygga sitt varumärke. Annonsering rekommenderar vi till de kunder som vill ligga i framkant i branschen, söker nya medarbetare eller kunder.

LinkedIn har flera bra verktyg för att rikta annonser. Bland annat kan man ställa in en kampanj så den syns för utvalda branscher, personer med viss utbildning eller egenskap. Man kan också annonsera mot utvalda företag.

Vi har genomgått olika utbildningar och tagit certifikat inom LinkedIn för att ni som kund ska känna er trygga med oss.

Varför Moln1?

Vi på Moln1 sätter alltid kunden i centrum och skräddarsyr en lösning utifrån företagets behov, oavsett storlek.

  • Helhetslösningar – Vi ser saker och ting ur ett brett perspektiv och kan därmed erbjuda långsiktiga helhetslösningar.
  • Flexibilitet – Vi är lösningsorienterade och kan erbjuda ditt företag tjänster inom flera olika marknadsföringsområden.
  • Certifieringar – För att företag ska känna sig trygga med oss har vi genomgått utbildningar och tagit olika certifikat inom Google & LinkedIn.