pixel

Ny hemsida i Båstad

Vi hjälper företag i Båstad med omnejd att skapa en ny hemsida.

Tradecenter Halmstad

Ny hemsida i Båstad

Vi hjälper företag i Båstad med omnejd att skapa en ny hemsida.

Webbutveckling i Båstad

Webbplats, hemsida, sajt, kärt barn har många namn. En stor del av befolkningen är ute på internet dagligen, vilket gör det viktigt att företag finns tillgängliga online. Hemsidor används för att tillhandahålla information, sälja produkter och mycket mer. På Moln1 sätter vi kundens företag i fokus när vi utformar en ny webb. Vi tar hänsyn till kundens syfte, målgrupp, grafiska profil och önskemål för att skapa en webb som speglar företaget rätt på bästa sätt.

När kundens skräddarsydda webb är redo för lansering hjälper vi till att  föra över webbplatsen till en befintlig företagsdomän med hosting. Om kunden saknar domän och hosting har vi ett samarbete med WekuData som hjälper till att hitta en lösning som passar kundens efterfrågan. När domän och hosting är uppsatt lämnas hemsidan över till kunden. Vi har valt att främst använda oss av WordPress och Divi Builder när vi bygger hemsidor då det underlättar för kundens framtida ändringar. Vi erbjuder även serviceavtal där vi på en månadsbasis hjälper till att underhålla kundens webb.

Bild- och filmmaterial är också en viktig del av en hemsida rent estetiskt, men även för att ge besökaren en tydligare bild av företaget och dess erbjudanden. Vi  erbjuder därmed bild och rörligt material för att göra hemsidan mer interaktiv och intressant. Till detta använder vi oss av professionell kamerautrustning där vi kan filma med filmkamera, drönare och actionkameror.

Behovsanalys & förstudie

Vi går tillsammans med kunden igenom behov och önskemål. Utifrån detta görs en kravspecifikation. 

Planering, sitemap & webbdemo

En demo för hemsidan innehållande de olika undersidorna utformas för att skapa en överblick.  

Webbutveckling & byggnation

Alla sidor byggs upp och fylls på med innehåll och funktioner enligt kravspecifikation. 

Lansering

Hemsidan publiceras och lämnas över för hosting.

Hemsida & E-handel

Eden Wood Sweden

Företaget Eden Wood Sweden tillverkar utemöbler till offentliga och privata utemiljöer. Tidigare sålde företaget främst till distributörer och tog endast emot ordrar via telefon och e-post, men nu önskades en ny digital lösning. Moln1 fick äran att ta fram denna lösning – en välutformad hemsida med webshop.

Hemsidan innehåller allt från företagsinformation till 100-tals produkter som enkelt går att beställa hem på ett klick. Det finns även möjlighet för företag och andra aktörer att lämna offertförfrågan på de olika produkterna. Hemsidan är dessutom uppbyggd med WordPress och Woocommerce, vilket gör det enkelt för företag att på egen hand ladda upp produkter eller göra enklare justeringar. 

Eden Wood Sweden var mycket nöjda med resultatet och gav därför Moln1 uppdraget att även sköta digital annonsering. Genom bland annat Google Ads ökar trafiken och försäljningen på hemsidan. 

%

Ökat antal användare

%

Ökad onlineförsäljning

%

Ökad sessionslängd

Ökad synlighet och försäljning online

”Moln1 har hjälpt oss att komma igång med onlineförsäljning och väl mött våra förväntningar. Personerna är drivna, lösningsorienterade och ställer upp och hjälper oss med diverse saker inom digital marknadsföring.”

Thomas Giertz, VD

Eden Wood Sweden

Varför Moln1?

Vi på Moln1 sätter alltid kunden i centrum och skräddarsyr en lösning utifrån företagets behov, oavsett storlek.

  • Helhetslösningar – Vi ser saker och ting ur ett brett perspektiv och kan därmed erbjuda långsiktiga helhetslösningar.
  • Flexibilitet – Vi är lösningsorienterade och kan erbjuda ditt företag tjänster inom flera olika marknadsföringsområden.
  • Certifieringar – För att företag ska känna sig trygga med oss har vi genomgått utbildningar och tagit olika certifikat inom Google & LinkedIn.