pixel

Marknadsföring i Lund

Vi är en marknadsföringsbyrå som erbjuder olika tjänster inom digital marknadsföring i Lund med omnejd.

Åkergränden 7, 226 60 Lund

Gustaf pekar på Google Partner loggan som Kalle håller upp

Marknadsföring i Lund

Vi är en marknadsföringsbyrå som erbjuder olika tjänster inom digital marknadsföring i Lund med omnejd.

Åkergränden 7, 226 60 Lund

En digital marknadsföringsbyrå i Lund

Moln1 är en digital marknadsföringsbyrå i Lund som erbjuder helhetslösningar inom främst Linkedin, webb och Google Ads. Vi innehar flera certifikat inom olika marknadsföringsområden och erbjuder därmed den expertis ditt företag behöver för att lyckas med digital marknadsföring.

Blå kvadrat - marknadsföring på LinkedIn

LinkedIn

LinkedIn är med sina 800 miljoner användare en utmärkt plattform att marknadsföra sig på. Till skillnad från andra sociala medier har LinkedIn ett mer professionellt fokus. Plattformen används alltså frekvent av både företag och privatpersoner ur ett professionellt syfte. Detta gör att företag enkelt kan nå ut till sin målgrupp, oavsett om man arbetar B2B eller B2C.

Vi på Moln1 erbjuder därför tjänster inom underhåll och annonsering på LinkedIn. Till en början lägger vi upp en strategi som är anpassad efter ert företag. Därefter planerar och skapar vi relevant innehåll som publiceras, antingen i en kampanj eller i det vanliga flödet. Efteråt analyseras inläggen för att sedan bli underlag till optimering och framtida innehåll. För att ni som företag ska känna er trygga med oss har vi tagit ett flertal certifieringar inom LinkedIn. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med företag på LinkedIn.

Marknadsföring webb - 2 kvadrater

Webb

Att synas och vara tillgänglig online är viktigt i dagens digitala samhälle. En snygg och välfungerade webb ger inte bara en extra plattform att sälja produkter och tjänster på. Det visar även att företaget är seriöst och aktivt och hänger med i samhällets digitalisering.

Vi hjälper därför företag att antingen ta fram en ny hemsida, eller att underhålla den befintliga. Vi använder oss av WordPress, vilket gör det enkelt för personer på företag att göra justeringar i framtiden. Till en början görs en kravspecifikation där det framkommer vilka sidor och vilket innehåll som ska finnas med. Därefter görs ett utkast på webbplatsen, som sedan justeras efter granskning. När kunden är nöjd överlämnas hemsidan för hosting. Vi har bra kontakt med WekuData som är en stor aktör inom hosting och IT-lösningar. Vi kan därför enkelt hjälpa er att hitta hostinglösningar. Därefter sätter vi upp Google Analytics för att ge en överblick över hemsidans trafik. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med webb.

Marknadsföring Google Ads

Google Ads

Google är den webbplats flest personer vänder sig till för att bland annat hitta information, produkter och tjänster. Med cirka 8 miljarder sökningar om dagen världen över är Google en bra plattform att synas på. Detta kan man göra genom Google Ads (tidigare Google Adwords).

Det finns många olika typer av annonsering på Google, exempelvis sökannonser, bildannonser och produktannonser. Vi hjälper ert företag att ta fram olika kampanjer och annonser beroende på annonseringens ändamål. Samtidigt som annonserna är igång optimerar och förbättrar vi dem efterhand som det behövs. Varje månad gör vi en analys över hur annonserna har presterat och använder detta som underlag till framtida annonser. I samband med detta skickas en månadsrapport till företaget. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med Google Ads.

”Moln1 är väldigt lösningsorienterade och har i detta samarbete lyft Lagafors närvaro på sociala medier, producerat kortare filmer och lagt upp en struktur i arbetet.

 

Magnus Elmblad

VD, Lagafors

”Vi är glada över att vara med på er utvecklingsresa! Ni är underbart lyhörda och det är roligt att jobba med er! ”Keep up the good work” känns som en sliten klyscha, men passar trots allt bra här!”

 

Kristina Jägerloo

Marknadsföringsansvarig, Swedlock AB

”Vi har arbetat med Moln1 sedan november 2021. När vi anlitade dem ville vi ha en mindre, närvarande byrå som förstod vår affär, var självständiga och proaktiva. Moln1 har väl motsvarat våra förväntningar och vi är mycket nöjda med samarbetet.”

Niklas Sundström

Marknadsföringsansvarig, Novista

Marknadsföring i Lund

Varför Moln1?

Vi på Moln1 sätter alltid kunden i centrum och skräddarsyr en lösning utifrån företagets behov, oavsett storlek.

  • Helhetslösningar – Vi ser saker och ting ur ett brett perspektiv och kan därmed erbjuda långsiktiga helhetslösningar.
  • Flexibilitet – Vi är lösningsorienterade och kan erbjuda ditt företag tjänster inom flera olika marknadsföringsområden.
  • Certifieringar – För att företag ska känna sig trygga med oss har vi genomgått utbildningar och tagit olika certifikat inom Google & LinkedIn.