pixel

Marknadsföring i Helsingborg

– Digital marknadsföring i Helsingborg med omnejd

Moln1 – Digital marknadsföring i Helsingborg

Vi är en digital marknadsföringsbyrå i Helsingborg som erbjuder företag helhetslösningar inom främst Linkedin, Webb, Google Ads och Företagsfilm. Vi innehar flera certifikat inom olika marknadsföringsområden och erbjuder därmed den expertis ditt företag behöver för att lyckas med digital marknadsföring i Helsingborg och resten av Skåne.

Företagsfilm med Drönare

Vi ser helheten i ert företags marknadsföring

Digital marknadsföring består av många olika delar och kräver därför mycket tid. Vi på Moln1 erbjuder ert företag en helhetslösning när det kommer till er digitala marknadsföring. Vi tar fram en långsiktig strategi, sätter upp kampanjer/annonser och analyserar resultatet för att förbättra resultatet.

För att kunna synas digitalt behövs olika typer av grafiskt material. Vi besitter goda kunskaper inom filmning, fotografering och redigering. På så sätt kan vi även hjälpa företaget att ta fram nytt material till sociala medier och kampanjer, något som uppskattas av våra befintliga kunder. Här finner ni några exempel på filmer vi tagit fram.

Vårt mål är att vara en extern marknadsföringsbyrå som ger en intern känsla. För referenser, se våra kundcase här.

Våra tjänster inom marknadsföring i Helsingborg

LinkedIn

Vi hjälper till att hålla företagets LinkedIn-sida uppdaterad, genom att kontinuerligt skapa och publicera värdefullt innehåll. Utöver organiskt material sköter vi även betald annonsering. 

Google Ads

Genom Google Ads kan man som företag nå ut till sin målgrupp genom sökord på Google. Vi hjälper till att ta fram en strategi, tar fram kampanjer och underhåller annonserna.

Webb

Vi bygger hemsidor åt företag med CMS-plattformen WordPress. När hemsidan är klar och publicerad kan vi även erbjuda underhåll.

Vi har genomgått olika utbildningar och tagit certifikat inom bland annat LinkedIn och Google Ads för att ni som kund ska känna er trygga med oss som marknadsföringsbyrå i Helsingborg.

Linkedin marknadsföring certifikat

Varför Moln1?

Vi på Moln1 sätter alltid kunden i centrum och skräddarsyr en lösning utifrån företagets behov, oavsett storlek.

  • Helhetslösningar – Vi ser saker och ting ur ett brett perspektiv och kan därmed erbjuda långsiktiga helhetslösningar.
  • Flexibilitet – Vi är lösningsorienterade och kan erbjuda ditt företag tjänster inom flera olika marknadsföringsområden.
  • Certifieringar – För att företag ska känna sig trygga med oss har vi genomgått utbildningar och tagit olika certifikat inom Google & LinkedIn.