pixel

Linkedin byrå – Moln1

Vi är en Linkedin byrå som får ditt företag att synas digitalt

En LinkedIn byrå med kunden i fokus

Marknadsföring på LinkedIn är något som är relevant och viktigt för alla företag, oavsett storlek och bransch. LinkedIn erbjuder många funktioner som företag kan dra nytta av för att få företaget att växa och öka försäljningen. Det går att nå ut med båda organiskt innehåll och betald Linkedin-annonsering. Moln1 är en certifierad LinkedIn byrå som erbjuder den expertis ditt företag behöver för att synas på plattformen. Vi skräddarsyr en lösning som passar just ert företag!

Marknadsföring på linkedin, inlogg för företagssida

Varför är det viktigt med marknadsföring på LinkedIn?

LinkedIn är idag en av världens största plattformar med över 800 miljoner professionella användare, varav 4 miljoner i Sverige. LinkedIn skiljer sig mot andra plattformar då användaren är där i ett professionellt syfte. Personer som använder LinkedIn gör det för att nätverka, bygga kunskap och stärka sin arbetskarriär. Detta gör Linkedin till ett utmärkt ställe att synas på och nå ut till sin målgrupp, oavsett om man jobbar B2B eller B2C.

Med oss som LinkedIn byrå hjälper vi ert företag med helheten, från att skapa en företagssida till underhåll, framtagning av content och annonsering. Nedan kan du läsa mer om hur vår arbetsprocess ser ut eller så kan du kontakta oss här.

Behovsanalys & förstudie

Vi går tillsammans med kunden igenom behov och önskemål och utifrån detta görs en kravspecifikation.

Planering & utkast

Vi sätter upp en strategi för er LinkedIn Business-profil. Därefter görs utkast på inlägg utifrån företagets grafiska profil.

Inlägg & kampanjer

Business-profilen optimeras, organiska inlägg laddas upp och eventuell betald annonsering på Linkedin sätts igång. Därefter underhålls allting kontinuerligt och vi tar avstämningar med er.

Företagsfilm med Drönare

En LinkedIn byrå med bred kompetens

Digital marknadsföring består av många olika delar och kräver därför mycket tid. Med Moln1 som LinkedIn byrå erbjuder vi ert företag en helhetslösning när det kommer till er digitala marknadsföring och LinkedIn. Vi tar fram en långsiktig strategi, sätter upp kampanjer/annonser och analyserar resultatet för att förbättra resultatet.

För att kunna synas digitalt behövs olika typer av grafiskt material. Vi besitter goda kunskaper inom filmning, fotografering och redigering. På så sätt kan vi även hjälpa företaget att ta fram nytt material till LinkedIn och kampanjer, något som uppskattas av våra befintliga kunder. Här finner ni några exempel på filmer vi tagit fram.

Vårt mål är att vara en extern LinkedIn byrå som ger en intern känsla. För referenser, se våra kundcase här.

Bygga varumärke på LinkedIn

Lagafors

Moln1 fick i uppgift att marknadsföra företaget Lagafors på LinkedIn. När vi påbörjade projektet fanns det en LinkedIn Business-profil med några få inlägg. Vår uppgift på Moln1 blev att optimera Lagafors LinkedIn-profil och se till att allt materialet som publicerades höll en hög standard.

Moln1 hjälper Lagafors att kommunicera sitt varumärke och hoppas att få fortsätta göra det en lång tid framöver. Majoriteten av arbetet har inneburit att ta fram foton, film och grafiskt material till det organiska flödet samtidigt som man blandat detta med betald annonsering i ett leads-genererande syfte.

 

 Moln1 har hjälpt Lagafors på LinkedIn med bland annat:

• Content & copywriting

• Publicering

• Strategier

• Annonsering

Linkedin marknadsföring exempel

En starkare digital närvaro på LinkedIn

”Moln1 är väldigt lösningsorienterade och har i detta samarbete lyft Lagafors närvaro på sociala medier, producerat kortare filmer och lagt upp en struktur i arbetet.

Magnus Elmblad, VD

Lagafors

En LinkedIn byrå som kan annonsering

Många är anledningarna till varför företag bör synas på LinkedIn och som experter på LinkedIn anser vi det vara extra viktigt för B2B. Allt fler kunder och medarbetare ställer högre krav på B2B-företag att synas och kommunicera sina värden. Företag som inte gör det riskerar att uppfattas som gammalmodiga.

Att arbeta organiskt med sin LinkedIn kan i många fall vara tillräckligt för att bygga sitt varumärke. Annonsering rekommenderar vi till de kunder som vill ligga i framkant i branschen, söker nya medarbetare eller kunder.

LinkedIn har flera bra verktyg för att rikta annonser. Bland annat kan man ställa in en kampanj så den syns för utvalda branscher, personer med en viss utbildning eller egenskap. Man kan även annonsera mot utvalda företag. Vi sköter annonseringen åt er så ni kan fokusera på annat.

Annonsering på linkedin sökruta

Vi har genomgått olika utbildningar och tagit certifikat inom LinkedIn för att ni som kund ska känna er trygga med oss.

Linkedin marknadsföring certifikat

Varför Moln1 som LinkedIn byrå?

Vi på Moln1 sätter alltid kunden i centrum och skräddarsyr en lösning utifrån företagets behov, oavsett storlek.

  • Helhetslösningar – Vi ser saker och ting ur ett brett perspektiv och kan därmed erbjuda långsiktiga helhetslösningar.
  • Flexibilitet – Vi är lösningsorienterade och kan erbjuda ditt företag tjänster inom flera olika marknadsföringsområden.
  • Certifieringar – För att företag ska känna sig trygga med oss har vi genomgått utbildningar och tagit olika certifikat inom Google & LinkedIn.