pixel

Kundcase – Meson Group

LinkedIn

Annonsering

Foto/Film

Meson Group – Tillverkare och leverantör av marina produkter

Meson Group har sedan 20 år tillbaka haft sitt huvudkontor och centrallager i Laholm. Företaget tillverkar och levererar produkter för marina ändamål, som exempelvis ventiler och ställdon. 

Företaget kände att de hade en bristande struktur och var inaktiva på sociala medier, främst LinkedIn där deras målgrupp befinner sig. Vi på Moln1 erbjöd därför Meson Group en helhetslösning för att höja företagets närvaro och nå ut till målgruppen på LinkedIn. Denna lösning innehöll en tydlig plan för organiska inlägg, annonsering samt skapande av material i form av bilder, filmer och texter. 

Meson Group logga

Detta har vi hjälpt Meson Group med

LinkedIn

Vi har hjälpt Meson Group att ta fram en plan för företagets marknadsföring på LinkedIn. I denna ingår vad som ska publiceras, när det ska publiceras samt hur annonsering ska fördelas och utföras. Detta pågår kontinuerligt.

Annonsering

I marknadsföringsplanen ingick en struktur för annonsering på LinkedIn. Här framgår det vilka tidsperioder annonseringen ska rulla, hur stor budgeten bör vara, samt vilket ändamål varje kampanj ska ha.

Foto/Film

I samband med organiska publiceringar och annonsering på LinkedIn hjälper vi även företaget att ta fram grafiskt material. Vi åker ut och tar fram nytt bild- och filmmaterial som sedan redigeras och anpassas efter olika typer av inlägg.

Moln1 har hjälpt oss att få en bra struktur och en tydlig strategi på LinkedIn. De har också visat ett intresse för vår affär och kommer med bra förslag och lösningar för våra inlägg.

Ulf Isacson, CSO & COO
Meson Group

Kundcase Meson Group

Vill ni öka er synlighet precis som Meson Group?

Moln1 är en digital marknadsföringsbyrå med huvudfokus på LinkedIn. Vi vet hur omfattande marknadsföring kan vara och erbjuder därför ert företag en skräddarsydd helhetslösning. Med professionell kamerautrustning, kraftfulla redigeringsprogram och breda kunskaper erbjuder vi den expertis ditt företag behöver för att synas digitalt.

Vill ni veta hur just ert företag kan öka er synlighet på LinkedIn? Få en kostnadsfri analys idag!

Fler kundcase

LinkedIn, Foto & Film

Webb, Foto & Film

Webb, Google Ads & Foto