pixel

Kundcase – Lagafors

Inlägg

Visningar

Ökat antal följare

Lagafors – Ledande inom rengöringslösningar

Lagafors har sitt säte i Laholm och tillverkar hygienlösningar åt livsmedelsindustrin världen över. Företaget grundades på 1960-talet och har sedan dess etablerat sig väl inom branschen. Det fanns dock ett behov av att öka företagets digitala närvaro.  

Vi på Moln1 har genom vårt pågående samarbete med Lagafors utökat företagets digitala närvaro. Genom att etablera en stark, konsekvent närvaro på LinkedIn har Lagafors företagsprofil blivit en mötesplats för kunder, aktieägare och medarbetare. I samband med detta har vi även byggt ut företagets mediebank, samt hållt deras hemsidor stilrena och uppdaterade. 

Lagafors-kundcase

Detta har vi hjälpt Lagafors med

LinkedIn

Vi har tagit fram ett upplägg för Lagafors digitala marknadsföring på Linkedin. Här arbetar vi aktivt med att ta fram material, skriva texter, publicera och analysera. Arbetet har resulterat i ett ökat engagemang och en ökad följarskara, samt en ökad digital närvaro.

Film & Foto

Vi tar fram olika typer av bilder och rörligt material. Det har gjorts instruktionsfilmer som visar handhavandet av företagets produkter, men även bilder och filmer som legat till grund för företagets marknadsföring.

Webb

Vi underhåller kontinuerligt Lagafors hemsidor. Det innebär att vi bland annat håller hemsidan uppdaterad, designar nya layouter och publicerar nyheter.

”Moln1 är väldigt lösningsorienterade och har i detta samarbete lyft Lagafors närvaro på sociala medier, producerat kortare filmer och lagt upp en struktur i arbetet.”

– Magnus Elmblad

VD, Lagafors

Moln1 hjälper Lagafors

Vill ni öka er synlighet?

Moln1 är en digital marknadsföringsbyrå med huvudfokus på LinkedIn. Vi vet hur omfattande marknadsföring kan vara och erbjuder därför ert företag en skräddarsydd helhetslösning. Med professionell kamerautrustning, kraftfulla redigeringsprogram och breda kunskaper erbjuder vi den expertis ditt företag behöver för att synas digitalt.

Vill ni veta hur just ert företag kan öka er synlighet på LinkedIn? Få en kostnadsfri analys idag!

Fler kundcase

LinkedIn, Foto & Film

Film & Animation

Webb, Google Ads & Foto