pixel

Kundcase – Gunnohus

Ny hemsida

Foto & Film

Ökad synlighet

Gunnohus – Fastighetsförvaltning i Laholm

Aktiebolaget Gunnohus är ett av Laholms allra största inom fastighetsbranschen. Sedan 1970 har man erbjudit lägenheter och lokaler i Laholms kommun. Gunnohus lade även grunden till det idag populära och ständigt växande området “Trädgårdsstaden” i Laholm. 

Men när det kommer till det digitala har man legat lite efter. VD Mathias Nilsson förklarade hur den gamla hemsidan, från 2005, var i ett behov att ersättas av en nyare. Samtidigt skulle syftet med uppgraderingen inte vara att hitta nya hyresgäster, utan snarare att kunna ge en positiv bild av företaget, samt visa upp fastigheter.

Gunnohus fastigheter i Laholm

Detta har vi hjälpt Gunnohus med

Webb

Vi tog fram en ny och fräsch hemsida som skulle ersätta den gamla från 2005. Här fyllde vi på med nytt text- och bildmaterial för att ha den nya hemsidan uppdaterad.

Foto & Film

I samband med hemsidans byggnation tog vi även fram nytt bild- och filmmaterial. Det togs bilder från både marken och luften med hjälp av drönare. Materialet bearbetades sedan och lades upp på den nya hemsidan.

Jag tycker om att vara lokal, dessa unga och driftiga killar visade ett brinnande intresse för vad de gör. Därav fick de mitt fulla förtroende att göra om våran hemsida. Utfallet blev över förväntan, Tack.

Kan varmt rekommendera Moln1.

Mathias Nilsson, VD

Gunnohus AB

Moln1 hjälper Gunnohus med ny hemsida

Vill ni öka er synlighet?

Moln1 är en digital marknadsföringsbyrå med huvudfokus på LinkedIn. Vi vet hur omfattande marknadsföring kan vara och erbjuder därför ert företag en skräddarsydd helhetslösning. Med professionell kamerautrustning, kraftfulla redigeringsprogram och breda kunskaper erbjuder vi den expertis ditt företag behöver för att synas digitalt.

Vill ni veta hur just ert företag kan öka er synlighet på LinkedIn? Få en kostnadsfri analys idag!

Fler kundcase

LinkedIn, Foto & Film

Film & Animation

Webb, Google Ads & Foto