pixel

Företagsfilm i Halmstad

Vi hjälper företag i Halmstad med omnejd att nå sin målgrupp med en företagsfilm.

Tradecenter Halmstad

Företagsfilm i Halmstad

Vi hjälper företag i Halmstad med omnejd att nå sin målgrupp med en företagsfilm.

Företagsfilm Halmstad

Ibland är det svårt att uttrycka sig tydligt med endast texter eller bilder för att nå ut till människor. Då kan film vara ett väsentligt alternativ att ta hjälp av istället, för att undvika missförstånd. Filmmaterial används i flera olika syften för att gynna företag. Det kan exempelvis användas för att förklara handhavandet av en produkt, presentera en ny produkt/tjänst, eller helt enkelt visa upp företaget. Beroende på ändamål och budskap ser filmer olika ut. Vi på Moln1 sätter ditt företag i fokus och hjälper er att ta fram en unik företagsfilm som passar just ert varumärke och behov. Materialet kan även användas vid andra marknadsföringstillfällen som exempelvis mässor eller inlägg på sociala medier.

Hur görs en företagsfilm?

Till att börja med går vi tillsammans med kunden igenom syftet bakom filmen, vad som ska filmas, hur det ska filmas, var det ska publiceras samt övriga önskemål. Detta ger både oss och kunden en tydlig bild över hur slutprodukten kommer se ut. När all planering är klar bokar vi in filminspelning där vi samlar på oss allt nödvändigt material. Till detta använder vi oss av professionella kameror och utrustning, däribland filmkamera, drönare, actionkameror och gimbal.

När allt är färdigfilmat återstår sortering och redigering, som brukar vara den största delen i arbetet. Här använder vi oss främst av programmet Adobe Premiere Pro där vi gör allt från råklippning, färgkorrigering, ljudklippning, effekter, övergångar och eventuella texter. Vi har även tillgång till Epidemic Sound där man kan få tillgång till tusentals låtar och ljudeffekter att använda i kommersiellt syfte. Efter redigeringen görs ett första utkast, där kunden får se filmen och komma med feedback. Därefter görs justeringar och finslipningar innan den slutgiltiga filmen är framtagen.

Bild- och filmmaterial går även ofta hand i hand med webb då materialet bidrar estetiskt och ger besökaren en tydligare bild av företaget. Du kan läsa mer om hur vi arbetar med webb här.

Planering

Genomgång av bakgrundssyfte, plattformar och kamerautrustning.

Inspelning

Filmning med systemkamera, actionkamera eller drönare beroende på filmens ändamål.

Redigering

Filmen klipps ihop med Adobe Premiere Pro. Eventuella ljudspår hämtas från Epidemic Sound. 

Några av våra tidigare projekt

Varför Moln1?

Vi på Moln1 sätter alltid kunden i centrum och skräddarsyr en lösning utifrån företagets behov, oavsett storlek.

  • Helhetslösningar – Vi ser saker och ting ur ett brett perspektiv och kan därmed erbjuda långsiktiga helhetslösningar.
  • Flexibilitet – Vi är lösningsorienterade och kan erbjuda ditt företag tjänster inom flera olika marknadsföringsområden.
  • Certifieringar – För att företag ska känna sig trygga med oss har vi genomgått utbildningar och tagit olika certifikat inom Google & LinkedIn.