pixel

Delägare i redovisningsbyrå

Är du den delägare vår kund söker inom redovisning?

Vi presenterar en intressant och vinstgivande möjlighet för rätt person att bli partner i en redovisningsbyrå med framgångsrikt koncept. Med en stabil kundbas som växer och solid omsättning har verksamheten etablerat sig som en respekterad aktör med lång erfarenhet. För att skydda kundens identitet i detta tidiga skede, hanteras ansökningarna av Moln1 som agerar som mellanhand.

Vår kund, vars verksamhet sträcker sig över stora delar av landet, har länge upprätthållit starka och långvariga samarbeten med uppdragsgivarna. Nu är tiden inne att dela ansvaret och utforska nya samarbetsmöjligheter. Är du en driven individ som kanske redan har startat en egen byrå och vill utöka din verksamhet? Eller är du kanske redo att ta steget från anställd till delägare? Vår kund är inte på jakt efter en anställd, utan ett partnerskap.

Det är viktigt att betona att verksamheten inte är platsbunden. Modern teknik möjliggör flexibilitet i var du som potentiell partner befinner dig.

Om du är intresserad av att utforska denna unika möjlighet, dela gärna ditt CV, ett personligt brev eller någon annan form av presentation av dig själv. Vi ser fram emot att höra från dig!