Företagsfilm – Få ert företag att synas

Fånga uppmärksamheten och öka företagets synlighet med en professionell företagsfilm! Vi på Moln1 har flera års erfarenhet av filmproduktion riktad mot företag och erbjuder den helhetslösning ni behöver. Vi hjälper er ta fram manus, filmar, redigerar och producerar er företagsfilm.

Marknadsföring på linkedin, inlogg för företagssida

Varför är det viktigt med företagsfilm?

En välproducerad företagsfilm kan på ett enkelt och gripande sätt förmedla vad ert företag står för. Genom att använda visuella element, musik och berättelse skapas en känslomässig koppling till tittarna, vilket i sin tur stärker ditt varumärke.

En företagsfilm kan dessutom ha många andra syften och användningsområden. Film kan exempelvis användas för att presentera en produkt, visa handhavandet av en produkt eller för att locka kandidater till en ledig tjänst. Oavsett syfte är film ett unikt och utmärkt sätt att nå ut till er målgrupp.

Företagsfilmer vi tagit fram

Bliq • Kontorsfilm

Bolagspartner • Animation

ErgoSafe • Företagsfilm

LBC-Ängstorp • Företagsfilm

Swedlock • Animation

ClickitUp • Reklamfilm

Planering

Vi går tillsammans med er igenom behov, syfte och önskemål. Utifrån dessa tar vi fram manus och bokar in en dag för filmning.

Filmning på företaget

Vi kommer ut till ert företag och filmar. Vi har systemkameror, drönare och actionkameror.

Redigering & utkast av företagsfilm

Råmaterialet gås igenom och filmen redigeras.  Därefter görs ett första utkast. När allting är justerat och båda parterna är nöjda lämnas filmen över.

Mest populär!

Bas

Populär bland enskilda firmor eller egenföretagare
Få hjälp med att veta vad du ska publicera poch ha ett bollplank att granska dina inlägg

7000, kr/månad

Inlägg 12-månadersperod: 20-24

+ Rådgivning

+ Optimering av företagsprofil

 

 

 

 

Standard

Populär bland enskilda firmor eller egenföretagare
Få hjälp med att veta vad du ska publicera poch ha ett bollplank att granska dina inlägg

10000, kr/månad

Inlägg 12-månadersperod: 24-32

+ Rådgivning

+ Optimering av företagsprofil

+ Strategi, analys och utvärdering

+ Marknadsplan

 

 

Premium

Populär bland enskilda firmor eller egenföretagare
Få hjälp med att veta vad du ska publicera poch ha ett bollplank att granska dina inlägg

25000, kr/månad

Inlägg 12-månadersperod: 30-40

+ Rådgivning

+ Optimering av företagsprofil

+ Strategi, analys och utvärdering

+ Marknadsplan

+ Annonsering

+ Film kvartalsvis

Bygga varumärke på LinkedIn

Lagafors

Moln1 fick i uppgift att marknadsföra företaget Lagafors på LinkedIn. När vi påbörjade projektet fanns det en LinkedIn Business-profil med några få inlägg. Vår uppgift på Moln1 blev att optimera Lagafors LinkedIn-profil och se till att allt materialet som publicerades höll en hög standard.

Moln1 hjälper Lagafors att kommunicera sitt varumärke och hoppas att få fortsätta göra det en lång tid framöver. Majoriteten av arbetet har inneburit att ta fram foton, film och grafiskt material till det organiska flödet samtidigt som man blandat detta med betald annonsering i ett leads-genererande syfte.

 

 Moln1 har hjälpt Lagafors på LinkedIn med bland annat:

• Content & copywriting

• Publicering

• Strategier

• Annonsering

Linkedin marknadsföring exempel

En starkare digital närvaro på LinkedIn

”Moln1 är väldigt lösningsorienterade och har i detta samarbete lyft Lagafors närvaro på sociala medier, producerat kortare filmer och lagt upp en struktur i arbetet.

Magnus Elmblad, VD

Lagafors

Fördelar

Många är anledningarna till varför företag bör synas på LinkedIn och som experter på LinkedIn anser vi det vara extra viktigt för B2B. Allt fler kunder och medarbetare ställer högre krav på B2B-företag att synas och kommunicera sina värden. Företag som inte gör det riskerar att uppfattas som gammalmodiga.

Att arbeta organiskt med sin LinkedIn kan i många fall vara tillräckligt för att bygga sitt varumärke. Annonsering rekommenderar vi till de kunder som vill ligga i framkant i branschen, söker nya medarbetare eller kunder.

LinkedIn har flera bra verktyg för att rikta annonser. Bland annat kan man ställa in en kampanj så den syns för utvalda branscher, personer med en viss utbildning eller egenskap. Man kan även annonsera mot utvalda företag.

Annonsering på linkedin sökruta

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Varför Moln1?

Vi på Moln1 sätter alltid kunden i centrum och skräddarsyr en lösning utifrån företagets behov, oavsett storlek.

  • Helhetslösningar – Vi ser saker och ting ur ett brett perspektiv och kan därmed erbjuda långsiktiga helhetslösningar.
  • Flexibilitet – Vi är lösningsorienterade och kan erbjuda ditt företag tjänster inom flera olika marknadsföringsområden.
  • Certifieringar – För att företag ska känna sig trygga med oss har vi genomgått utbildningar och tagit olika certifikat inom Google & LinkedIn.